Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Hvad er Menthyl PCA Ester?

2024-07-19




Menthyl PCA Ester, med det kemiske navn (1R,2S,5R)-5-Methyl-2-isopropylcyclohexyl 5-oxo-L-prolinate, er et væsentligt kemisk råmateriale, der er meget udbredt i kosmetik og produkter til personlig pleje.Menthyl PCA Esterstammer primært fra luftdelene (stængler, grene, blade og blomsterstande) af labiatae-planter, såsom Mentha haplocalyx, almindeligvis kendt som pebermynte. Det fremstår som en lysegul gennemsigtig væske med en subtil pebermyntearoma.



Den karakteristiske duft afMenthyl PCA Estergiver visse psykoterapeutiske fordele. Gennem aromaterapi udsender den en dejlig duft, der kan regulere følelser, lindre angst og depression og hjælpe med at genoprette ro og sindsro. Derudover fremmer det blodcirkulationen, accelererer stofskiftet og har en positiv effekt på at forbedre søvnkvaliteten og forbedre hudens udstråling.



Inden for kosmetikindustrien,Menthyl PCA Esterer flittigt anvendt i shampoo, kropsvask, parfume, cologne og hudfugtighedscreme. Det blander sig godt med duftstoffer, hvilket forbedrer den overordnede sensoriske oplevelse af produkter. Det tilsættes typisk i koncentrationer fra 0,1 % til 2 %, hvilket øger disse produkters fugtgivende og kølende effekt betydeligt.

Sammenfattende,Menthyl PCA Esterer en alsidig og potent kosmetisk ingrediens med en lovende fremtid. Efterhånden som kosmetikindustrien fortsætter med at udvikle sig, er efterspørgslen efterMenthyl PCA Esterer klar til at vokse støt.

Aosen New Material står som en professionel og pålidelig leverandør og producent afMenthyl PCA Ester. Hvis du er fascineret af voresMenthyl PCA Ester, tøv ikke med at kontakte os for en prøve!




X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept