Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Hvad er lutein?

2024-08-13


Lutein, også kendt som morgenfrueekstrakt, er et carotenoid, der er et fotosyntetisk pigment. Den vigtigste industrielle kilde til naturligeluteiner udvinding og forsæbning afluteinestere fra morgenfruer at opnåluteinmonomerer.



Luteiner normalt et orange-gult pulver, pasta eller væske, uopløseligt i vand, men opløseligt i organiske opløsningsmidler såsom hexan. I naturen,luteinfindes i vid udstrækning i planter som grøntsager, frugter og blomster, og er især rigeligt i ingredienser som morgenfruer, majs, spinat og græskar, og er en af ​​hovedkomponenterne i disse plantepigmenter.

Luteiner hovedpigmentet, der udgør nethindens makulære område, og effektivt kan absorbere blåt lys og andet skadeligt lys, som er kendt som "øjenbeskyttelsens skatt". Først og fremmest kan det effektivt absorbere og filtrere blåt lys, reducere visuel træthed forårsaget af at stå over for elektroniske skærme i lang tid og forhindre skade af blåt lys på nethinden. For det andetlutein, som en stærk antioxidant, kan fjerne frie radikaler fra kroppen, bremse ældningsprocessen i øjnene og andre dele af kroppen og dermed bevare den generelle sundhed.

Det er dog værd at bemærke, at mensluteinhar mange fordele for den menneskelige krop, overdreven indtagelse kan også have negative virkninger. Derfor, når der suppleres medlutein, bør vi følge princippet om mådehold, og tilfredsstille vores krops behov gennem en afbalanceret kost eller moderat brug af kosttilskud.

Aosen New Material er en professionel og pålidelig leverandør og producent aflutein. Hvis du er interesseret i voreslutein, er du velkommen til at kontakte os for en prøve!



X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept