Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Introduktion til Dihydroactinidiolid

2024-08-28


Dihydroactinidiolider et væsentligt naturligt kemisk stof, der almindeligvis isoleres fra planter som Actinidia polygama (kaprifolier af træ), teblade og tobak. Det er et naturprodukt med en unik aroma.



1, Fysiske egenskaber

Dihydroactinidiolidfremstår som et hvidt til bleggult pulveragtigt fast stof med et smeltepunkt på 42-43°C og et kogepunkt på ca. 296°C, hvilket gør det ikke-flygtigt under normale forhold. Den har en let tæthed, men alligevel kompakt tekstur, og dens høje flammepunkt, typisk over 100°C, øger sikkerheden under brug.



2, Aroma egenskaber

Dihydroactinidiolidudviser en distinkt kumarin-lignende aroma blandet med subtile moskusnoter, hvilket giver betydelig værdi i duft- og smagsindustrien. Uanset om det er i drikkevarer, tobaksprodukter eller andre duftformuleringer,dihydroactinidiolidtilføjer en unik smags- og aromaprofil til slutprodukterne.



3、 Ansøgninger

På grund af sin unikke aroma og stabilitet,dihydroactinidiolidbruges i vid udstrækning til formulering af tobaks- og drikkedufte. I tobaksprodukter øger den markant røgfylden og aromakvaliteten, mens den effektivt maskerer uønskede lugte og opgraderer derved tobakkens overordnede kvalitet. I drikkevareindustrien,dihydroactinidiolidbidrager til den frugtagtige aroma og kompleksitet af drikkevarer, der imødekommer forbrugernes krav om drikkevarer af høj kvalitet.



4, Forberedelsesmetoder

For tiden,dihydroactinidiolidkan fremstilles gennem både kemisk syntese og naturlig ekstraktion. Kemisk syntese involverer primært flere trin startende fra β-ionon, herunder oxidation, hydrolyse, re-oxidation og dehydrering. Disse trin er komplekse, men giver høje produktionshastigheder, velegnet til produktion i industriel skala. Alternativtdihydroactinidiolidkan udvindes direkte fra planter som Actinidia polygama, dog med lavere ekstraktionseffektivitet, men højere produktrenhed, hvilket bevarer dets naturlige egenskaber.


Som konklusion,dihydroactinidiolid, som en afgørende naturlig smagsforbindelse, rummer et stort potentiale for anvendelse i duft- og smagsindustrien. Da forbrugernes efterspørgsel efter produkter af høj kvalitet fortsætter med at vokse, er markedspotentialet for dihydroactinidiolid klar til yderligere ekspansion.

Aosen New Material er en professionel og pålidelig leverandør tilDihydroactinidiolid. Hvis du er interesseret i voresDihydroactinidiolid, er du velkommen til at kontakte os for en prøve!



X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept